WAT WIJ 

AANBIEDEN

 • Hoge kwaliteit voor uw geld.

 • Veiligheid door hygiënisch werkwijze.

 • Goed nazorg.

 • Professionele hulp bij het ontwerpen van uw tattoo.

 • Goed luisterende oor naar al uw wensen en nodige adviezen geven.

 • Wij werken aan een tattoo ontwerp totdat u tevreden bent met het eindresultaat.

De klant moet er wel rekening mee houden, met het feit dat een mooie tattoo ontwerp niet zomaar tot stand komt. Het kan soms uren of dagen in beslag nemen om een mooi ontwerp te maken.

MIJN VOORKEUR

Mijn voorkeur gaat uit naar:

 • Realistische tattoo's

 • 3D tattoo's 

 • Black and grey tattoo’s

 • Color tattoo's

 • Lettering tattoo’s  en

 • Tribal/ Polynesian  tattoo's

 • Cover-ups tattoo's

 

Cover-up tatoeage houd in:

 • Het bedekken van een oude of slechte  tatoeage  met een nieuwe prachtige  tatoeage.

 • Soms kunnen we een oude of slechte tatoeage ook opknappen.

GEWONNEN PRIJZEN

Tattoo Convention Ahoy Rotterdam

Tattoo Convention Ahoy Rotterdam

Tattoo Convention Ahoy Rotterdam

Utrecht Tattoo Convention

WIE IS RAMSLEY

Een professionele tattoo-artiest

Ik ben afkomstig van het mooie eiland Curaçao en sinds 1999, woonachtig in Nederland. Met trots kan ik zeggen dat ik de eigenaar ben van Flaneur’s Tattoo Studio. Tatoeëren is mijn passie en ik vind het een eer om deel te mogen uit maken van  de tattoo Wereld.

HET BEGIN

Sinds ik ben begonnen met tatoeëren heb ik heel veel prachtige mensen van allerlei leeftijden, culturen en lagen van de maatschappij mogen leren kennen, ieder met een eigen verhaal waarom ze kiezen voor het laten plaatsen van een tatoeage.

 

Van jongs af aan hield ik al heel veel van tekenen. Vaak word ik door mijn moeder eraan herinnerd hoe ik als klein jongetje vaak op de muur en op mijn eigen lichaam ging tekenen.

 

Toen ik als klein jongetje bij mijn oma, opa, ooms en tantes op Curaçao ging logeren, gingen we ook vaak tekenen.

 

Ook in Nederland gebeurd het nog steeds, dat ik met een tante en een oom samen gaan schilderen. Het zit dus in de familie.

 

DE STUDIO

Sinds het jaar 1997, ben Ik gefascineerd door de kunst van tatoeages. Mijn liefde voor deze kunstvorm van lichaamsversiering leidde tot het begin van mijn eigen tattoo studio.

Ik ben in de tattoo Wereld terecht gekomen, nadat ik op Curaçao werkloos was geworden na jaren lang gewerkt te hebben in de scheepsbouw.

 

In die periode heb ik tatoeëer apparatuur bij tatoeëerders in Venezuela aangeschaft en ook mijn eerste tatoeage laten aanbrengen.

 

Vanaf dat moment ging ik me meer verdiepen in de tattoo
wereld. In het jaar 1999 besloot ik naar Nederland te emigreren.

 

Toen ik in Nederland aankwam, ging er een wereld voor mij open. Ik zag verschillende tattoo shops en bezocht veel tattoos  evenementen.

 

Nadat ik vanaf 1999 weer een tijd in de scheepsbouw in Nederland heb gewerkt, besloot ik om in 2001 te beginnen met mijn eigen tattoo studio.

 

CONTACT

Pupillenstraat 75 3023 VP, Rotterdam Netherlands

info@flaneurtattoo.com  |  Cell: +31 624284088 Tel: 010 4761446

Tattoos op afspraak 

 

Om een hoge kwaliteit van ons werk te kunnen garanderen, en om aan de strenge hygiënische richtlijnen van de GGD te kunnen voldoen, werken wij alleen op afspraak. Maar uiteraard bent u van harte welkom om binnen te lopen om uw tatoeage wensen te bespreken en/of om een afspraak te maken. Een tatoeage laten zetten is levenslang en kan risico’s met zich mee brengen. Daarom is het van belang dat u er goed over nadenkt en een weloverwogen keuze maakt voordat u een afspraak bij ons inplant.  

 

Wij tatoeëren vanaf de leeftijd van16 jaar. Voordat u een tatoeage laat aanbrengen, vragen wij u om een toestemming verklaring in te vullen. U dient er rekening mee te houden, dat wij om een ID kunnen vragen.

 

Bij het maken van een afspraak wordt een aanbetaling van tussen de €25,- a €100,- gevraagd. Bij verhindering graag minimaal 24 uur van tevoren afbellen. Bij het niet tijdig

afbellen wordt de aanbetaling ingehouden als kosten voor de reservering.

 

Voor vragen of een consult kunt u altijd bellen of het contactformulier op de site invullen. U kunt dan zo snel mogelijk een reactie verwachten. Of u komt gezellig en geheel vrijblijvend  bij ons langs in Rotterdam. 

 

Over de telefoon en per e-mail is het niet mogelijk een afspraak te maken voor het laten zetten van een tatoeage. Tevens is het niet mogelijk om een prijs indicatie via de 

telefoon of e-mail door te geven. Als u langs komt kunt u uw tatoeage wensen met ons bespreken. Dan geven wij persoonlijk advies en indien mogelijk een prijsindicatie.

Ma                             11:30 - 19:00

Di                              11:30 - 19:00

Wo                            11:30 - 19:00

Do                             11:30 - 19:00

Vrij                            11:30 - 19:00

Za                              11:30 - 19:00

Zo                                   Gesloten

Uw informatie word alleen gebruiken om uw te beantworden

 • Instagram
 • Facebook Social Icon