top of page
zwarteachtergrond_edited.jpg

F A Q

veelgestelde vragen

Doet een tattoo zetten pijn?

Zet u ook piercings?

Dit is een vraag, die veel mensen stellen. Of het zetten van een tattoo pijn doet, kan niet echt beantwoord worden met een ja of een nee. De pijnervaring tijdens het zetten van een tattoo is namelijk voor iedereen anders. Hoeveel pijn het tatoeëren doet is afhankelijk van een aantal zaken. Zo speelt de plek waar de tattoo gezet wordt een belangrijke rol. Als je een tattoo laat zetten op een dun stukje huid dat dicht bij het bot ligt, doet dit het meeste pijn. Over het algemeen vinden mensen het zetten van een tattoo niet héél pijnlijk. Het kan omschreven worden als een vervelend krassend gevoel.  

Ja! Ook over piercen kunt u contact bij mij opnemen. Hier bespreken we prijs en een afspraak of om simpelweg uw vragen te beantwoorden.

Mijn tattoo jeukt, is dat erg?

Wat is de wachttijd?

Het antwoord is nee. Een nieuwe tattoo moet namelijk genezen. Tijdens dit genezingsproces kunt u last krijgen van jeuk op de plek van uw tattoo. Wanneer de huid jeukt, is dit een teken dat uw lichaam druk bezig is met dit proces! Niks om zorgen over te maken dus. Probeer echter wel niet te krabben aan de tattoo wanneer het jeukt. Dit kan het genezingsproces verstoren. En in sommige gevallen zelf een onsteking veroorzaken.

Normaal gesproken is er wel een wachttijd, deze is uiteraard wel varierend van tijd tot tijd. De wachttijd is afhankelijk van de situatie, de voorbereiding die nodig is en de mogelijkheden in de agenda’s van jou en mij spelen hier rol in. Daarom is het niet exact aan te geven hoe lang de wachttijd is. Uiteraard speelt de omstandigheden van het corona-virus momenteel ook een rol bij niet alleen de wachtijden en maatregelen maar ook de openingstijden van tattooshops. Voor meer informatie naar wat ik voor u kan betekenen in de pandemie kunt u altijd mij contacten.

Kan ik mijn afspraak annuleren of verplaatsen?

Ja dat kan, zolang dit minimaal 24 uur van te voren word gedaan.

Hoeveel kost een tattoo zetten?

De prijs voor het zetten van een tattoo kan veel verschillen. De grootte, het ontwerp en de plaats van de tattoo spelen een grote rol bij de prijsbepaling van een tattoo. Wilt u weten hoeveel een tattoo zetten kost? Neem gerust contact met ons op zodat de prijs bepaald kan worden liggend aan uw wensen.

Hoe moet ik mijn tattoo verzorgen?

De nazorg van uw tattoo is erg belangrijk als het net is gezet. De eerste weken is het belangrijk dat u de tattoo goed insmeert. Dit kan met parfumloze producten als vaseline of Bepanthen. Er zijn veel adviezen en meningen op het gebied van de nazorg van een tattoo. Het belangrijkste is dat u de tattoo goed schoon houdt en de kans geeft om te helen. Voor meer informatie over de nazorg van een tattoo klik hier.

Hoe kan ik bij u betalen?

U kunt bij mij niet gebruik maken van een pinautomaat maar wel via een betaalverzoek van uw bankieren app. Contant betalen word uiteraard ook aangenomen.

CONTACT

CONTACT

Pupillenstraat 75 3023 VP, Rotterdam | Nederland

Mail: info@flaneurtattoo.com

Cell (whatsapp): +31 624284088

Tel: 010 4761446

TATTOO OP AFSPRAAK

Om een hoge kwaliteit van ons werk te kunnen garanderen, en om aan de strenge hygiënische richtlijnen van de GGD te kunnen voldoen, werken wij alleen op afspraak. Een tatoeage laten zetten is levenslang en kan risico’s met zich mee brengen. Daarom is het van belang dat u er goed over nadenkt en een weloverwogen keuze maakt voordat u een afspraak bij ons inplant.  

 

Wij tatoeëren vanaf de leeftijd van 16 jaar. Voordat u een tatoeage laat aanbrengen, vragen wij u om een toestemming verklaring in te vullen. U dient er rekening mee te houden, dat wij om een ID kunnen vragen.

 

Bij het maken van een afspraak wordt een aanbetaling van tussen de €25,- a €100,- gevraagd. Bij verhindering graag minimaal 24 uur van tevoren afbellen. Bij het niet tijdig

afbellen wordt de aanbetaling ingehouden als kosten voor de reservering.

 

Voor vragen of een consult kunt u altijd bellen of het contactformulier op de site invullen. Ook kunt u contact leggen via Whatsapp via de gegeven cell nummer (zie bovenaan contact). U kunt dan zo snel mogelijk een reactie verwachten. 

 

ALLEEN over de telefoon en per e-mail is het mogelijk een afspraak te maken voor het laten zetten van een tatoeage. Tevens is het niet mogelijk om een prijs indicatie via de telefoon of e-mail door te geven. Als u langs komt op afspraak kunt u uw tatoeage wensen met ons bespreken. Dan geven wij persoonlijk advies en indien mogelijk een prijsindicatie.

Openingstijden

Ma                             11:30 - 19:00

Di                              11:30 - 19:00

Wo                            11:30 - 19:00

Do                             11:30 - 19:00

Vrij                            11:30 - 19:00

Za                              11:30 - 19:00

Zo                                   Gesloten

Uw informatie word alleen gebruiken om uw te beantwoorden

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
bottom of page