top of page

DE STUDIO

Welkom op de website van Flaneur's Tattoo Studio.

Bent u van plan een tattoo te laten zetten,  dan bent u bij Flaneur’s Tattoo

Studio op het juiste adres. Flaneur’s Tattoo Studio is een professionele award winning tattoo shop die sinds 2001 in Rotterdam is gevestigd.

 

Bij Flaneur’s Tattoo studio staat de wensen van onze klanten centraal. Wij hechten grote waarde aan de hygiëne, vakkundigheid, kwaliteit en de nazorg van de gezette tattoo’s. We besteden niet alleen aandacht aan de compositie, kleuren en de tatoeëer technieken, maar zorgen er ook voor dat de materialen die aangeschaft worden van de hoogste kwaliteit zijn. 

 

Flaneur’s Tattoo Studio is een gekwalificeerde studio en in het bezit van de vereiste GGD certificaten. Voor het tatoeëren wordt gebruik gemaakt van steriele materialen. Om de drie jaar wordt onze studio gekeurd door de GGD, en ook nemen onverwachte controles plaats door de Voedsel en Waren Autoriteiten. Dit heeft er toe geleid dat Flaneur’s Tattoo Studio tot één van de beste tattoo’s studio in Nederland is gekwalificeerd. 

 

Onze klanten komen uit verschillende steden, zowel binnen als buiten Nederland. Een gegeven waar wij zeer trots op zijn en ons vereert voelen.

 

Bij aankomst in de studio, met een gezellig muziekje op de achtergrond,  voelt u gelijk een warme sfeer. En om de sfeer compleet te maken, krijgt u een kopje thee of koffie geserveerd.

 

Een tatoeage is niet alleen een permanente versiering op de huid, maar is ook een kunstwerk dat iets over jezelf verteld; bijvoorbeeld over je karakter, over issues waar jou interesses naar uitgaan of een voorwerp dat dierbaar was of is voor je. Daarom moet de wens om een tattoo te laten zetten, zorgvuldig besproken worden. De klant moet overtuigd zijn wat zijn wensen zijn voordat het ontwerp op de huid wordt geplaatst. 


 

Sinds 2007 is een vergunning een vereiste voor Tatoeëerders en Piercers. De controles vinden door de GGD plaats. Alleen als ze zich  aan de strikte hygiënische regels houden, ontvangen zij de vergunning van de GGD. De overheid adviseert, om alleen bij gecertificeerde ondernemingen een tatoeage of piercing te laten aanbrengen. Vanzelfsprekend heeft Flaneur’s Tattoo Studio deze vereiste vergunning

(zie www.veiligtatoeerenenpiercen.nl)


 

KORTE  GESCHIEDENIS OVER TATOEAGE

 

Tatoeage is de laatste jaren echt populair geworden. Het wordt steeds meer en meer geaccepteerd. Er zijn tegenwoordig talloze tattoos programma’s op de verschillende tv zenders te zien. Maar het gebruik van tatoeages is zeer oud en niet iets van deze tijd. Er wordt vermoed dat tatoeage één van de eerste vormen van kunst is wat de mens is begonnen te praktiseren.

 

Het  Engelse woord “tattoo” is afkomstig  van het Tahitiaans woord “Tatu” dat merken of 

strepen betekend. In september 1991 werd in de Alpen de ijsmummie Ötzi gevonden. Deze mummie was meer dan 5.300 jaar oud en had 59 tatoeages. Tevens zijn er vele tatoeages gevonden bij oude Egyptische of Germaanse mummies. De kunst van tatoeëren werd uitgeoefend in verschillende landen en continenten zoals Afrika, Japan, Nieuw Zeeland, Borneo, India, Nieuw Guinea en Ethiopië. Noord en Zuid Amerika hebben van oorsprong hun eigen stijl. Een tattoo stijl die bij dat land past.

CONTACT

Pupillenstraat 75 3023 VP, Rotterdam Netherlands

info@flaneurtattoo.com  |  Cell: +31 624284088 Tel: 010 4761446

Tattoos op afspraak 

 

Om een hoge kwaliteit van ons werk te kunnen garanderen, en om aan de strenge hygiënische richtlijnen van de GGD te kunnen voldoen, werken wij alleen op afspraak. Maar uiteraard bent u van harte welkom om binnen te lopen om uw tatoeage wensen te bespreken en/of om een afspraak te maken. Een tatoeage laten zetten is levenslang en kan risico’s met zich mee brengen. Daarom is het van belang dat u er goed over nadenkt en een weloverwogen keuze maakt voordat u een afspraak bij ons inplant.  

 

Wij tatoeëren vanaf de leeftijd van16 jaar. Voordat u een tatoeage laat aanbrengen, vragen wij u om een toestemming verklaring in te vullen. U dient er rekening mee te houden, dat wij om een ID kunnen vragen.

 

Bij het maken van een afspraak wordt een aanbetaling van tussen de €25,- a €100,- gevraagd. Bij verhindering graag minimaal 24 uur van tevoren afbellen. Bij het niet tijdig

afbellen wordt de aanbetaling ingehouden als kosten voor de reservering.

 

Voor vragen of een consult kunt u altijd bellen of het contactformulier op de site invullen. U kunt dan zo snel mogelijk een reactie verwachten. Of u komt gezellig en geheel vrijblijvend  bij ons langs in Rotterdam. 

 

Over de telefoon en per e-mail is het niet mogelijk een afspraak te maken voor het laten zetten van een tatoeage. Tevens is het niet mogelijk om een prijs indicatie via de 

telefoon of e-mail door te geven. Als u langs komt kunt u uw tatoeage wensen met ons bespreken. Dan geven wij persoonlijk advies en indien mogelijk een prijsindicatie.

Ma                             11:30 - 19:00

Di                              11:30 - 19:00

Wo                            11:30 - 19:00

Do                             11:30 - 19:00

Vrij                            11:30 - 19:00

Za                              11:30 - 19:00

Zo                                   Gesloten

Uw informatie word alleen gebruiken om uw te beantworden

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
CONTACT
bottom of page